KOMBINACIJA MASAŽERA OD ŽADA I RUŽINOG UljA

Izuzetan kozmetički efekat

– Koliko puta u toku dana stegnemo zube, mrštimo se i pravimo bore, ili se žalimo na otečenost lica. Zadržavanje tečnosti nastaje zbog slabog rada limfnog sistema, koji opet nastaje zbog upala, loše ishrane (gluten, šećer, mleko), nekretanja i slabe fizičke aktivnosti, ili generalno kada je telo puno toksina. Masaža utiče na detoksikaciju, bolje zdravlje kože i celog imunološkog sistema, a na taj način se poboljšava i apsorpcija kreme, pa ten postaje sigurno svež i podmlađen – otkriva farmaceutkinja Snežana Jović.  

Snežana i naglašava da etarsko ulje ruže neguje sve tipove kože u svim dobima i utiče da bolje podnesemo stres i održimo organizam u balansu.

– Masaža se izvodi žadom, koga u Kini obožavaju i zovu kamenom u koji je utkana duša, ili kristalizovanom mesečinom sa svetih planina. U kristaloterapiji, ovaj kamen se koristi za pročišćenje, blagotvoran je za oslobađanje od toksina i stresa. Ukoliko se ovo (razblaženo) ulje kombinuje s masažerom od žada onda je to izuzetna pomoć da stres ne ostavi trag na licu a da vi zablistate!

Marina Jablanov Stojanović

Foto: M. Jablanov, Pixabay