Bili, probali

 

Bili probali

jagnjetina u mleku restoran Pastir 2a Foto Mariniranje

RESTORAN PASTIR NOVI SAD

Najpoznatija ovčica u gradu Čarobna rečenica koju je moja prijateljica izgovorila „nemoj da kuvaš sutra, vodim te na ručak“ me ...
Dalje
tikvice sa sirom, teletina i pohovana svinjetina EK Stari dud Erdut Foto Mariniranje

ETNO KUĆA „STARI DUD“ ERDUT

Dobra hrana i prisna atmosfera Kada se zaželite slasne hrane spemljene s ljubavlju svakako navratite do „Starog duda“ u Erdutu ...
Dalje

UGOSTITELJSKI ODSEK U SŠ „SVETOZAR MILETIĆ“ U NOVOM SADU

Ugostitelji za peticu – Da bi se postao dobar kuvar – osim znanja važna je i praksa. Ove generacije su ...
Dalje

POSLASTIČARNICA „LUKAČ“, KULA: SLADOLED OD LAVANDE

Slatki greh leta Jedan od letnjih slatkih grehova je sladoled. Ko ga ne voli? Kada pomislim na sladoled uvek se ...
Dalje

GOSTIONA ABRAHAM, PALIĆ

U kraljevstvu perkelta O gostioni „Abraham“ na Paliću kod Subotice, davno sam čula, svi su hvalili perklet, a kada bih ...
Dalje
Mariniranje Caffe Island Foto M Jablanov

KAFE „ISLAND” NEA SKIONI, HALKIDIKI, GRČKA

Ostrvo inspiracije Letujući u malom ribarskom mestu Nea Skioni na prvom „prstu” Halkidikija, Kasandri u Grčkoj otkrila sam mesto koje ...
Dalje
Mala Gostiona Palic

MALA GOSTIONA NA PALIĆU KOD SUBOTICE

U očekivanju sto šezdeset hiljaditog gosta Pored Subotice na obali Palićkog jezera se nalazi „Mala gostiona“, kafana s najdužim neprekidnim ...
Dalje
džoko najava

RESTORAN JAVOR DŽOKO – MRZENCI, MAKEDONIJA

Mmmm… jagnjetina Kada se nađete negde u belom svetu, uvek je dobra fora gledati u koje restorane ide lokalno stanovništvo ...
Dalje
Capriolo

SALAŠ KAPRIOLO, BAČKA TOPOLA

Dopadljivo mesto Na samom obodu Bačke Tople, na putu prema Bečeju nalazi se salaš Kapriolo. Od Novog Sada je udaljen ...
Dalje