Velnes centar Kovilje

Provedite dan na kraljevski način

Velnes centar Kovilje korisnicima osim sumporovite vode i termomineralnog blata nudi otvorene i zatvorene bazene koji rade tokom cele godine, jer je u otovorenom bazenu tokom hladnijeg perioda godine temomineralna voda od 36 stepeni Celzijusa.

– Pored osnovne ponude bazena, fitnes centra, raznih vrsta sauna tu je i mogućnost uživanja u autentičnoj kraljevskoj kadi, koja je nekda bila rezervisana samo za monarha. Nudimo antiejdž tretmane lica i tela, razne vrste detoks i relaks programa kao što su Kraljičin dan, Kraljevski tretman ili program za opuštanje nazvan Kraljevski san u kojima je zajedničko boravak u kraljevskoj kadi, sauni, bazenima, a različite su vrste masaža koje idu uz ove programe.

Skrenula bih pažnju na razne vrste masaža kojie ovde izvode stručni i edukovani fizioterapeuti, tako da su naši korisnici sigurni, bezbedni i znaju da će dobiti kvalitetnu masažu koja će ih relaksirati i pokrenuti – rekla nam je Marija Nikolić, koordinator Velnes centra Kovilje u okviru Specijalne bolnice za rehabilitaciju u Banji Koviljači.

Marina Jablanov Stojanović

Foto: Mariniranje