Broj 9

Broj 9 predstavlјa naše suptilno telo u kundalini numerologiji. Klјučna fraza za ovo telo je biti majstor (master) ili mistifikacija. Kad je čovek majstor u onome što radi, kada savršeno vlada materijom (bilo kojom), tu onda ne postoji misterija i ne postoji nikakva mistifikacija! Interesantno je da se naše deveto telo nalazi baš ispod naših stopala i tu se po rečima starih kundalini jogina nalazi ogroman energetski balon koji sadrži sve informacije. U Indiji postoji običaj da se pri poklonu dotaknu stopala poštovanih, cenjenjih i mudrih lјudi. Jogini smatraju da se na taj način može dobiti od tih lјudi određena infomacija ili znanja!

Izazov: ukoliko je 9 na slabom mestu (broj duše, karme i puta) možete da se bude agresivan ili nesiguran zbog nedostatka informacija. Ovi lјudi su skloni da se previše fokusiraju na detalјe. Kao rezultat toga se njihova perspektiva vidno smanjuje. Može im se desiti da ne vide ono što svi drugi vide. Imaju jaku želјu da nauče kako da jasno prenose svoja znanja.

Snaga: lјudi kojima se 9 nalazi na jakoj poziciji (broj dara i sudbina) su zasigurno majstori u onom što rade. Ovo su odlični savetnici, jer vide više i dublјe od ostalih lјudi. Vide širu sliku svega. Oni mogu da razmišlјaju i da deluju tako da uzimaju u obzir i šta će se desiti u budućnosti kao posledica sadašnjih dejstava (kao što dobar šahista može da predvidi mnogo sledećih koraka). Devetke imatju lakši pristup Hronikama akaše - univerzalnom izvoru informacija. Veoma su suptilni i fini i mogu lako razgovarati sa svima na njihovom nivou, bilo koji da je.

Problem: nedostatak informacija ili znanja. Savet je uvesti sebi obavezu, jer je ona jedan od koraka ka sreći.

Da biste ojačali deveto telo i postali majstor, učiteljica kundalini joge Danica Cvetković preporučuje da odaberete bilo koju kriju ili meditaciju i da je radite  svakodnevno 1000 dana! Više o o tome možete naći na ovom linku

Foto: Pixabay, Pexels