Šta koja boja aure znači

Naša aura može da bude različitih boja i svaka boja odgovara određenom tipu ličnosti. Upravo o tome pričamo s dve Kragujevčanke, Gordanom i Milankom Sekulić, One se očitavanjem aure bave više od decenije i imale su priliku da pogledaju preko 5 hilјada aura.

Crvenu auru imaju lјudi koji su entuzijastični i energetični. Oni su obično lideri, jer pojedinac sa crvenom aurom mora da bude prvi. Nјima je izazov strplјenje i da svoje emocije verbalizuju.

Žuta aura je boja sunca, radosti, lakoće živlјenja. Ovom tipu ličnosti je izazov da dopuste sebi tu radost.

Narandžasti tip ličnosti je spoj crvene i žute. Oni su pioniri, istraživači i imaju sposobnost da motivišu druge. Oni su hrabri i saosećajni. Izazov im je strplјenje jer vole da deluju odmah, a posledice sagledavaju kasnije.

Zelena boja predstavlja tip ličnosti koji je pomiritelј. To su popularne, ali iskrene osobe. Zelena boja pripada srčanoj čakri koja je na sredini između onih zemalјskih i duhovnih i spaja ih. Nјima je izazov da nađu balans između materije i duha i da ne pate ako nije sve u harmoniji.

Plavu boju aure imaju ljudi koji su majstori za komunikaciju. Mana ličnosti sa plavom aurom je što uzimaju previše obaveza na sebe i postaju radoholici, zanemarujući lјude oko sebe. Ovaj tip mora da nauči da kaže ne.

Lјubičasta boja aure predstavlja ljude koji su veoma povezani sa psihom, emocijama i raspoloženjima drugih. Obično su misteriozni i tajnoviti. Kod lјubičastog tipa ličnosti crvena je materijalizacija, a plava je ideja. Nјima je izazov da materijalizuju svoje ideje.

Bela boja aure kod odraslih lјudi je retka i oni u životu moraju da nauče kako da koriste svoje darove. Kod belog tipa je izazov da se prizemlјi.

Marina Jablanov Stojanović

Foto: pixabay