Broj 7

Broj 7

Sedmica predstavlјa auru koja je naše energetsko polјe, a ono može da se prostire od nas od 1 do 2,5 metra. Sijanje aure nas čini čovekom. Kada sretnete nekog čoveka sa jakom aurom, obično želite da budete pored njega, jer takav čovek ima dobrotu, saosećajan je i ima sposobnost da vas uzdigne. Ljudi koji imaju slabu auru, lako planu, brzo se iznerviraju i ne priznaju mogućnost duhovnog rasta.

Da bi se zaštitila aura nosi se bela ili svetla odeća, dok crna boja privlači negativne energije. To je razlog što su kundalini joga učitelјi uvek u belom. Možda je to razlog što lekari nose bele uniforme – da bi se zaštitili, a sveštenici crne odore – ne bi li na sebe privukli negativnu energiju i time od nje oslobodili druge.

Klјučno pitanje je - da li ja dozvolјavam sebi da uzdižem i sebe samog i druge? Klјučna fraza - Platforma za duhovni razvoj.

Izazov: ako je 7 na slaboj poziciji (broj duše, karme i puta) - loša aura, potpadanje pod tuđe uticaje, čovek nema svoje mišlјenje, ne može da ga brani, lako se razboli, preosetlјiv je na negativne energije.

Snaga: ukoliko se sedmica nađe na jakim pozicijama (broj dara i sudbina) ove osobe su blagorodne, imaju sposobnost da uzdignu sebe i druge.

Problem: kako ojačati auru? - Nositi belu ili svetlu odeću, piti puno vod i tuširati se (detoksikacija). Učiteljica kundalini joge Danica Cvetković preporučuje da se radi krija za jačanje aure. Više o o tome možete naći na ovom linku

Foto: D. Cvetković, Pixabay, Pexels