Vinumov šardone sur li
Kompleksno vino punog, zaobljenog ukusa Predstaljamo jedno naše domaće belo vino, dobijeno po tehnologiji sur li, po kojoj nastaju svi …
Vina sa taloga
Do dobrih vina sur li tehnologijom Vrhunski kvalitet crnih vina teško se može postići bez njihovog dozrevanja u hrastovim baricima …
NAGRAĐENI OMNIBUS LEKTOR VINARIJE ERDEVIK
Najviše priznanje našem vinu Lepo dizajnirana boca vina kupuje se samo prvi put. Drugu, prodaje kvalitet vina koji je bio …
Enolog Tatjana Đuričić
Stručnjak kome se veruje U konkurenciji više od deset hiljada sunčevih kapljica iz celog sveta, koliko je prošle godine učestvovalo …
Vionje iz Srema
Novi rivički biser Kad god prolazim kroz Rivice, lepo fruškogorsko selo, koje se bezmalo dodiruje sa zapadnim delom Iriga, setim …
Govor vina
Znanje – uslov za dvostruko uživanje Svoju govorljivost vino tek na jeziku potvrđuje. Čim preplavi ćelije čula ukusa, na njemu, …
Ocenjivanje vina
Zapošljavanje čula Nijedno živo biće, pa ni čovek ne može u potpunosti da oseti svet u kome živi, dato mu …
Samoborski bermet
Aromatizovano vino – dar dobrom prijatelju Pričati o bermetu, poznatom aromatizovanom vinu, znači svaki čas se spoticati o neku tajnu …